Nye billigmobiler fra Nokia

Nokia lanserte fire nye budsjettmobiler under et arrangement i Sør-Afrika i dag. Selv om budsjettmodellene hovedsakelig rettet seg mot nye markeder som Afrika, kommer to av modellene til å dukke opp her hjemme.

Dette er enkle modeller, selv om 1680 classic har støtte for Edge for raskere nettsurfing. Her er det ingen høy skjermoppløsning eller andre fancy funksjoner, men til gjengjeld er modellene vanskelig å slå på pris.


Slik ser Nokia 1680 classic ut.

Nokia 1680 classic er beregnet på de som skal kjøpe sin første mobil. Dette er finnenes hittil billigste kameramobil, med et 0,3 megapikslers kamera innebygd. Oppløsningen er ikke akkurat imponerende, men du kan også ta opp video med kameraet. For familier eller små bedrifter tilbyr Nokia 1680 classic også telefondeling og enkel tilgang til e-post. Modellen skal leveres i andre kvartal 2008, og har en antatt pris på 50 euro før skatter og subsidier. Med norske avgifter vil prisen da ligge rundt 500 kroner, uten abonnement.

Nokia 2680 slide er selskapets første skyvemobil i billigklassen. 2680 slide er en slank kameramobil som har FM-radio med opptaksmulighet og en utvidet telefonbok. Det innebygde kameraet har en oppløsning på snaue 0,3 megapiksler. Mobilen skal komme i butikkene i tredje kvartal av 2008, med en antatt pris på rundt 75 euro før skatter og subsidier. Her hjemme vil da prisen ligge rundt 750 kroner, uten abonnement.


Her er 2680 slide

De to andre modellene får vi ikke sett på markedet her hjemme, men for de interesserte kan vi røpe at det dreier seg om Nokia 5000 og Nokia 7070 Prism. 5000 har et kamera på 1,3 megapiksler, høyoppløst skjerm, FM-radio og e-post, og en pris på 90 euro. 7070 Prism er mer rettet mot de designbevisste, med sine geometriske mønstre og lyseffekter. Mer informasjon om funksjonene har Nokia ikke delt med oss, men prisen vil ligge rundt 60 euro.


Øverst ser du 7070 Prism, og nederst er Nokia 5000.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen