Nye billigkameraer fra Samsung

Vi har ennå ikke fått særlig mye informasjon om de to nykomlingene, og på Samsungs webside er de i skrivende stund tilsynelatende ikkeeksisterende.

Samsung S760 og 860 ser ut til å bli praktisk talt identiske, med unntak av oppløsningen, som vil bli på henholdsvis 7 og 8 megapiksler. For øvrig vil begge to bli utstyrt med 6,1 cm (2.4 tommer) skjerm, 3x zoom og ansiktsgjenkjenning. Høyeste ISO ser ut til å bli 1000, så vi kan håpe at Samsung ikke har gått fullstendig overbord på det området. Begge kameraene vil også få det Samsung og andre fremdeles insisterer på å kalle elektronisk bildestabilisering, men som egentlig er et høy-ISO-modus.

Selv om Samsung er dyktige på å lage billigkameraer, som vi så da Samsung s630 nylig ble testvinner i Akams test av billigkameraer, er påstandene som den lille pressemeldingen kommer med fremdeles temmelig drøye. Der lover man blant annet at de to nye kameraenes autoeksponering vil "...ensure the highest image quality". Javel? Hva skal man da med et Hasselblad H3D II 39 til godt over en kvart million?

Pris og tilgjengelighet på de nye kameraene er ennå ukjent, men vi anslår at prisen vil ligge på rundt tusenlappen for S760 og en hundrelapp eller to høyere for S860.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen