Nye bilder av Xperia X2

Nye bilder av Xperia X2

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har dukket opp nye bilder av det som skal være Sony Ericsson Xperia X2. Vi har tidligere sett telefonen i svart, og nå har det kommet bilder av den i hvitt.

Bildene av telefonen viser at den kjører Windows mobile 6.5. Dette antyder at den kan komme i salg til høsten, når denne versjonen av Microsofts operativsystem slippes løs på markedet.

Når Sony Ericsson har tenkt til å lansere X2 er imidlertid fortsatt en godt bevart hemmelighet.

God spesifikasjonsliste?

Det som skal være spesifikasjonslisten til telefonen har blitt lekket ut tidligere, men hvorvidt disse faktisk er reelle eller ei vites ikke. Ryktene forteller at X2 får et 8,1 megapikslers kamera, 3,5 tommers skjerm, AGPS, bevegelsessensor, raskere prosessor og 512 MB RAM.

I tillegg skal Sony Ericsson ha tilpasset Windows Mobile 6.5 til å kjøre raskt og jevnt på telefonen. Ryktene skal ha det til at brukeropplevelsen er tilnærmet den du får på Iphone. Det sies også at X2 skal være mulig å oppgradere til Windows Mobile 7 når dette slippes.

Kun rykter

Foreløpig er det lurt å ta alle rykter med en aldri så liten klype salt da det slett ikke kan utelukkes at bildene er falske og spesifikasjonene er oppspinn. Det skal likevel nevnes at våre kilder hevder å ha sett en ny Xperia-telefon i levende live allerede.

(Kilde: boygeniusreport.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen