Nye bilder av Xperia Rachael

De nye bildene av Sony Ericsson Rachael viser en sort utgave av telefonen. Telefonen, som foreløpig ikke er offisielt bekreftet av Sony Ericsson, skal være en Android-modell med meget gode spesifikasjoner.

Når telefonen eventuelt skal komme på markedet er det heller ikke kommet signaler om, men prosessen synes å ha kommet såpass langt at det neppe er snakk om veldig lang tid. HTC har allerede sluppet en modell i Norge, og lansert modell nummer to. Samsung har også lansert en Android-modell for vårt marked, og denne kommer i salg etter sommeren.

Bildene vi viser her er hentet fra GSM Arena, som omtaler dem som offisielle sony Ericsson-bilder. Om det er utviklingsavdelingen som lekker som en sil, eller det er et smart PR-triks fra Sony Ericsson blir bare spekulasjoner.


Midlertidig navn
Rachaelmodellen vil ganske sikkert få et nytt navn før den slippes på markedet. Sony Ericsson har alltid brukt kvinnenavn på telefonen sine helt frem til lanseringstidspunktet. Deretter har telefonene fått modellnummer, med unntak av de fire siste, som heter Aino, Satio, Yari og Naite.

På Youtube ligger en video som viser hvordan grensesnittet på Xperia med Android ser ut:
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen