Nye bilder av Razr-etterfølger

Til tross for at den ikke er lansert, er det nemlig flere nettsteder som allerede viser bilder av Canary. PÃ¥ nettstedet Bengalboy.com har de allerede testet den beryktede Motorola Canary.

Bedre
Ryktene om Canary har versert en stund, og Mobilen.no kunne i april nevne en rekke spesifikasjoner man antok at mobilen skulle ha. Den ferske testen hos Bengalboy.com avslører at Canary har bedre spesifikasjoner enn forventet.

I stedet for et 1,3 megapikselkamera skal telefonen være utstyrt med et kamera med 2 megapiksel oppløsning. I tillegg har den fått EDGE, plass til minnekort, den oppgraderte versjonen av Bluetooth som støtter avspilling av lyd i stereo.

Design
Ifølge nettstedet er det allikevel ikke spesifikasjonene som sådan som skiller Canary fra de andre Razr-modellene. Det er utseendet. Canary er like tynn, men smalere i bredden som de andre Razr-modellene. Men det stopper ikke der. Den har i tillegg en helt annen overflate enn tidligere.

Materialet skal som Mobilen.no har skrevet tidligere være ”glassaktig” og ha en blank overflate som uten tvil tiltrekker seg oppmerksomhet – og fingeravtrykk.

Ta en titt på bildene - ettersom de er det eneste vi har å holde oss til enda..

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen