Nye bilder av P800-oppfølger

Etter at det allerede hadde svirret en god del rykter om en potensiell oppfølger til den bestselgende hybridtelefonen P800, valgte et av styremedlemmene i Sony Ericsson for kort tid siden å bekrefte ryktene og røpe en del om den kommende modellen. Siden den gang har det dukket opp en del slørete og lavoppløselige bilder, men de siste dagene har det lekket ut adskillig mer avslørende bilder ut på nett.

Bildene viser en adskillig tynnere og mer velformet versjon av P800, med en del designmessige forandringer som gjør den til en adskillig mer attraktiv enhet enn forgjengeren. Vi ser også at klapp-på-tastaturet fra P800 har blitt utstyrt med en del nye knapper, såvel som å virke adskillig mer solid og bedre festet.

Det svirrer en rekke rykter om hva den nye enheten, som med overveiende sannsynlighet vil få navnet P810, ellers har av nyheter å by på. Styremedlemmet i Sony Ericsson kunne ihvertfall bekrefte at modellen vil få en forbedret skjerm, trolig en 65536-fargers skjerm, såvel som et integrert digitalkamera med hele 1,3 megapikslers oppløsning (1280x1024 piksler).

Vi vil selvsagt komme tilbake med mer informasjon så snart dette skulle dukke opp, og håper på å være blant de første som får prøve ut modellen når den slippes en gang senere i år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen