Nye bilder av LGs supermobil

Klikk for større bilder. (Alle foto: Toysgadget.com)
Klikk for større bilder. (Alle foto: Toysgadget.com)

LG ser ut til å gjøre mye rett for tiden. For ikke lenge siden lanserte produsenten KC910, som har omtrent alt av teknologi, og en stor trykkskjerm.

Telefonen har imidlertid vært gjemt i trygge hender hos LG, og bilder av telefonen i livet har nesten ikke vært å oppspore. Nå har det imidlertid dukket opp en bildeserie på Toysgadget.com.

Du kan se alle bildene her »

Åtte megapiksler

KC910 har et åtte megapikslers kamera, i likhet med Sony Ericsson C905 som kommer i butikkene i årets siste kvartal. Kameraet har optikk laget av Schneider-Kreuznach, og har selvsagt autofokus - og også manuell fokus. I tillegg har den Xenon-blits, muligheter til å ta bildet automatisk når motivet smiler, en blink-detektor og geomerking slik at du kan se hvor bildene er tatt takket være innebygget GPS.

Det skal også ha blitt enklere å dele bildene dine med andre, enten over Bluetooth, trådløst nettverk - eller du kan se bildene rett på TV-skjermen ved hjelp av DLNA, som gjør at det hele skjer trådløst dersom TV-en din støtter det eller du kjøper en DLNA-enhet som ekstrautstyr.

Først med Dolby Mobile

Det er altså kamera som er i satt i høysetet. Men telefonen har også mange andre finesser. For eksempel er KC910 den første mobilen som har blitt utstyrt med Dolby Mobile-teknologien som gir lyden en romfølelse.

I tillegg finner du de raskeste internetthastighetene over mobilnettet, med super-3G med hastigheter inntil 7,2 Mbps, så vel som innebygget Wi-fi for å koble opp mot trådløse nettverk.

KC910 skal være tilgjengelig fra oktober måned.

(Kilder: Toysgadget.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen