Nye bilder av HTC Dream

HTCs nye Android-telefon Dream har vært mye omtalt, og det har tidligere vært lekket både lavoppløste bilder og video av den nye Linux-telefonen. På et kinesisk forum har det nå dukket opp nye bilder av bedre kvalitet.

Les mer om operativsystemet Android »

Telefonen på bildene skal distribueres av den tyske operatøren T-mobile under navnet G1. Denne utgaven vil selges i de landene T-mobile opererer i, mens HTC selv etter alt å dømme vil distribuere telefonen i andre land.

Bildene bekrefter at HTC Dream vil ha en trykkskjerm som kan skyves til siden for å avdekke et fullt qwerty-tastatur med fem rader av taster. Når du holder mobilen på vanlig måte styrer du telefonen med trykkskjermen og fem taster som befinner seg på undersiden.

528 MHz prosessor

Det har ikke blitt bekreftet noen spesifikasjoner i den nye HTC-telefonen, men ryktene skal ha det til at Dream får en prosessor på 528 MHz av typen Qualcomm 7201. Arbeidsminnet skal være på 128 MB og et 1 GB minnekort av typen Micro-SD skal følge med i pakken.

Videre skal telefonen ha et innebygget kamera som knipser i inntil 3,1 megapikslers oppløsning. Telefonen har ikke blits.

Ryktene skal også ha det til at T-mobile vil lansere telefonen om åtte uker, altså i slutten av oktober, men sier ingenting om HTCs egne planer.

Det er for øvrig ikke første gang Android er i sving på en HTC-modell. Operativsystemet kan både kjøres på en rekke av HTCs eksisterende telefoner eller simuleres på toppen av Windows Mobile eller på PC-en. Les mer om hvordan du kan teste ut Android »

Se alle bildene av T-Mobile G1 hos Androidcommunity.com

(Kilder: Androidcommunity.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen