Blackberry Thunder har ikke tastatur. (Bilde: Blackberrysync.com)

Nye bilder av Blackberry Thunder

Det er en lite bevart hemmelighet at Blackberry har en trykkskjermsmodell uten vanlig fulltastatur på vei. Forrige måned dukket de første skarpe bildene av telefonen opp, og nå serverer nettstedet blackberrysync.com en ny dose.

Selskapet bak Blackberry, RIM, har ikke offisielt gått ut med noen spesifikasjoner for den kommende telefonen, som etter alt å dømme får navnet Blackberry 9500 Thunder, men ryktebørsen har likevel hostet opp en liten liste.

Høyoppløselig trykkskjerm

Skjermen er utvilsomt det mest interessante med Thunder. Ikke minst på grunn av at det er første gang RIM går bort fra det tradisjonelle, fysiske tastaturet mange forbinder Blackberry-enhetene med. Skjermen er trykkfølsom, og skal ha en oppløsning på 360 x 480 bildepunkter, noe som burde gi et veldig skarpt og klart bilde.

På de ferske bildene av telefonen vises mediespilleren i Thunder, og dersom skjermbildene er reelle, ser det svært lovende ut. Telefonen skal visstnok kobles opp mot en operatørbasert nedlastningstjeneste, slik at du kan hente ned film og musikk mens du er på farten.

Dessverre er det mye som tyder på at vi ikke vil få se 9500 Thunder her til lands, ettersom den visstnok skal være ekslusiv for operatøren Vodafone her i Europa.

(Kilder: Blackberrysync.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen