Nye BenQ-modeller?

Fra venstre: Venus C3, Cupid, Hermes B og Ulysses B1

Flere nettsteder har presentert rykter om fire nye telefoner fra BenQ-Siemens de siste par dagene. BenQ-Siemens har signalisert at de skal slippe et absurd antall nye telefoner i år, og lovet under presentasjonen av sine siste telefoner et sted mellom 25 og 30 nye modeller. Amobil har tidligere hørt tre av disse modellene bli omtalt av kilder nær produsenten.

Det er nettsidene til International Forum Design (iF) som er opphavet til ryktene om de nye BenQ-Siemens-modellene. Under kategorien "forbrukerelektronikk" finner vi telefoner som BenQ-Siemens S88 og EF81, men også noen nye telefoner med navn fra gresk mytologi: Venus C3, Cupid, Hermes B og Ulysses B1.

Venus C3 skal være en telefon for musikkelskere. Bildene fra iF viser en telefon med egne musikknapper på utsiden, som er laget i børstet metall. Prikken over i-en er en innebygget FM-sender, slik at du kan sende musikken direkte til for eksempel bilstereoen. Venus C3 skal også ha innebygget telefonsvarer, som kan gi forskjellige beskjeder basert på innringerens nummer.

Den andre telefonen, som tydeligvis skal hjelpe på med kjærligheten, kalles Cupid. Dette er en skyvetelefon som skal være enkel i bruk. Skallet på Cupid er i følge iF i metall, og den skal ha et slankt og eksklusivt utseende.

Den tredje modellen som vises frem er Hermes B. Modellen ser nærmest ut som en asiatisk-inspirert Siemens CX75. Hermes B har et stilrent design i kjent Siemens-stil, mens dekslet er mye mer fargerikt enn hva vi tidligere har sett fra tyskerne. Modellen skal i følge iF være en mp3-telefon med avspillingsknapper plassert på toppen av håndsettet, ulikt noe annet vi har sett før. Likevel skal Hermes B være en begynnertelefon, og vil da trolig ligge i lavprissegmentet.

Den siste telefonen som vises frem på hjemmesidene til iF bærer navnet Ulysses B1. Modellen skal være en 3G-telefon for de motebevisste, og skal i følge iF være mindre enn dagens 3G-modeller. Stikkordene er lite og slankt. Bakdekselet på Ulysses skal være i aluminium.

Ryktene om de nye BenQ-Siemens-telefonene virker i det hele tatt ikke usannsynlige, men det gjenstår foreløpig å se om produsenten kommer til å slippe dem ut på markedet. Vi skal være tilstede under årets 3GSM-messe i Barcelona 13. til 16. februar, og vil følge med på de produktlanseringene BenQ-Siemens har planlagt på messen.

(Kilder: GSMarena.com, Club-Siemens.net, iFdesign.de)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen