Nye 3G-modeller fra Motorola

(Bilde: Motorola)
(Alle bilder: Motorola)

Det dukker stadig oftere opp bilder av mobiltelefoner før de lanseres offisielt. Og nå har Motorola, bevisst eller ubevisst, sørget for nettopp det. Selskapet har nemlig avslørt bilder av to nye mobiltelefoner.

Bildene av de to nye telefonene dukker begge opp i en lysbildefremvisnig Motorola laget til sine investorer tidligere denne måneden. Dokumentet viser bilde av to nye 3G-modeller, som har fått navnene Krzr K3 og Rizr Z8.

Krzr K3 er en oppfølger til Krzr K1, som vi testet i november i fjor. Bildene av den nye modellen viser tydelig et ekstra kamera for videosamtaler under hovedskjermen, noe som sannsynligvis betyr støtte for 3G.

Så vidt vi kan se, har kameraet for videosamtaler VGA-oppløsning, noe som tilsvarer 0,3 megapiksler.

Den nye telefonen har også et to megapikslers kamera, slik som forgjengeren Krzr K1. Motorola avslører ingen ytterligere informasjon om Krzr K3. Men i følge Mobile Magazine skal telefonens hovedskjerm ha en oppløsning på 320 × 240 piksler.

Ny skyvbar 3G-modell
Den andre nye modellen som dukker opp i Motorolas dokumenter, er Rizr Z8. Modellen er en oppfølger til Rizr Z3, som vi skrev om i saken "Motorola slår på krigstrommen". Ut i fra selskapets eget bilde, har også denne modellen et eget kamera for videosamtaler.

(Kilder: Motorola, Engadget Mobile, Mobile Magazine)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen