Nye 11n-rutere fra Linksys

HANNOVER (Hardware.no): WRT160N og WAG160N er to nye rutere fra Linksys. Den første er en helt vanlig ruter med 10/100 Mbps-porter, mens den andre har et ADSL2+-modem integrert.

Designen er helt ny og skal ifølge Linksys bli gjennomgående på alle nye rutere og aksesspunkter. WRT160N er fysisk liten og tynn, og tar opp mindre plass enn de andre 11n-routerene vi har tittet på.

Ny programvare

WRT160N og WAG160N har fått et nytt administrasjonsprogram kalt LELA, Linksys EasyLink Advisor. Dette programmet skal gjøre konfigurasjonen langt enklere for den vanlige brukere av datamaskiner. Programmet finnes blant annet på norsk og gir en enkel grafisk fremstilling av hele nettverket.

Naturligvis støtter ruterne og programvaren WCN (Windows Connect Now), som gjør oppkoblingen enkel og grei.

En annen hendig funksjon med LELA er fjernhjelpstøtten, man kan ta kontakt med brukerstøtten til Linksys og trykke på et par knapper og de får tilgang til ruteren og vil lettere se hva som er problemet (så fremt man har kommet seg på Internett selvfølgelig).

Pris og tilgjengelighet

WRT160N får en utsalgspris på 799 kroner, mens WAG160N kommer til å koste 999 kroner. Begge blir tilgjengelige i løpet av april.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen