Nye ”billigmodeller” kommer neppe til Norge

De nye telefonene er for ”Practical Phoners”, hevder Sony Ericsson. En slik telefonbruker er en person som ikke vil ha noen filletelefon, men som søker etter en veldesignet kvalitetstelefon fra en kjent operatør, men som ikke trenger alle de fancy funksjonene i en toppmodell. Dette er brukere som først og fremst kjøper telefonen for å ha noe å snakke i.

- Funksjonsrik
Like vel har salgssjef Jan Wäreby i Sony Ericsson følgende å si om sine nye modeller: - Dette er funksjonsrike begynnermodeller med den samme klassiske eleganse som du ser på Sony Ericssons øvrige modeller. Uavhengige mindre bedrifter vil også bli tiltrukket av muligheten for å være tilgjengelig på telefon for en lav pris, sier han.

J200 er en modell med skjerm på 128x128 punkter og 4K fargedybde. Denne vil i første omgang bli solgt i Kina og det asiatiske stillehavsområdet. Den har ikke MMS, men er utstyrt med flerstemte ringetoner, kalender, alarmklokke og ordbok.

Proffesjonelle pratere
T290 er mindre, har større adressebok og støtter dessuten MMS. Dette er en mobil som vil appellere til yngre og til selvstendig næringsdrivende som vil holde kostnadene nede, om vi forstår Sony Ericsson rett.

Denne telefonen skal gjøres tilgjengelig i Kina først, men vil bli spredd over det meste av verden til neste år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen