Harrison Ford spiller i hovedrollen som Han Solo i den neste Star Wars-filmen.

Nye Star Wars kan være i trøbbel

Ford har brukket beinet, og kan føre til massive endringer.

I de neste årene vil det komme tre nye Star Wars-filmer. Hvis alt går som det skal vil det første kapitlet, foreløpig bare kjent som Star Wars VII, komme i slutten av 2015. 

Alt går imidlertid ikke på skinner for den kommende sci-fi-filmen. Filmstudioet har bekreftet at hovedpersonen i filmen, Harrison Ford, har brukket beinet, og vil sitte på sidelinjen i seks måneder. Det mange først bare trodde var en midlertidig skade kan ha blitt et enormt problem for filmskaperne. 

Må utsettes eller skrives om

Ifølge nettstedet iO9s kilder, som angivelig skal vite en ting eller to om hva som skjer på filmsettet, er det et par scenarioer som kan spille ut. Enten er de nødt til å utsette filmingen i seks måneder, ettersom Harrison Fords karakter Han Solo er selve hovedpersonen i filmen. Disney, de nye eierne av Star Wars-merkevaren, har imidlertid gjort det klart tidligere at de ikke er interessert i å utsette lanseringsdatoen. 

Dermed kan skaperne være nødt til å skrive om filmen helt og holdent, og enten fjerne Han Solo som en karakter, eller kutte ned rollen hans betraktelig. 

Nå gjenstår det bare å se hva som blir ofret – hovedrollen eller lanseringsdatoen. Uansett er det dårlig nytt for Star Wars-fans, som hadde forventet en film ledet av Han Solo sluppet i desember 2015. 

Du er neppe så glad i Star Wars som skaperen av dette:
Se den absurde Star Wars-hyllesten »

(Kilde: iO9)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen