Star Wars-spillet "Star Wars 1313" ble aldri noe av, men det kunne i hvert fall by på noen virkelig lekre konsepttegninger, slik som dette.
Teknofil
Star Wars-spillet "Star Wars 1313" ble aldri noe av, men det kunne i hvert fall by på noen virkelig lekre konsepttegninger, slik som dette. (Bilde: Gustavo Mendonca)

Nye Star Wars flytter handlingen 30 år fremover

Lucasfilm har røpet flere detaljer om Episode VII.

Nye detaljer om den kommende Star Wars-filmen har blitt røpet av filmstudioet Lucasfilm. Nå har de bekreftet at filmingen vil starte allerede i mai i London og at handlingen er satt 30 år etter det episke oppgjøret i Star Wars: Episode VI Jedi-ridderen vender tilbake

Stjernecomeback?

Det er fortsatt ikke bekreftet hvor mange av de tidligere skuespillerne som vil vende tilbake. Den originale trioen, Carrie Fisher, Harrison Ford og Mark Hammill har alle unngått direkte spørsmål om de vil dukke opp i de nye filmene.

Den eneste tidligere "stjernen" som er bekreftet å gjøre comeback er roboten R2-D2, rapporterte Hammill i et tidligere intervju.

Ifølge Lucasfilm vil den nye filmen, foreløpig kun kalt Episode VII, bli ledet av en ny «trio av unge stjerner» og at vi vil få se noen veldig kjente ansikt. 

Kommer neste år

Filmen vil slippes den 18. desember i 2015, men stort sett mer enn dette er ikke bekreftet. Det har gått mange rykter om hvilke skuespillere som vil spille i filmen, som blant annet Oscar-vinneren Lupita Nyong'o og Adam Driver fra HBO-serien Girls, men filmstudioet har ikke ville kommentere dem.  

Sjokket var stort da det enorme selskapet Disney kjøpte opp Star Wars-studioet Lucasfilms i slutten av 2012. De erklærte nesten umiddelbart at de ville fornye Star Wars-serien, og at den populære regissøren J.J. Abrams ville ha ansvar for prosjektet. 

Du kan følge med på utviklingen til filmen på StarWars.com

Trenger du flere Star Wars-dingser? 
Sjekk ut disse lyssabel-strikkepinnene »

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen