Nye retrobager fra ThinkTank
(Bilde: Thinktankphoto.com)

Nye retrobager fra ThinkTank

Utvider den populære Retrospective-serien med PC-vesker.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

ThinkTanks fotobagserie Retrospective har vært en svært stor suksess for bagprodusenten etter at de første fotobagene så dagens lys i 2010.

Serien besto da av Retrospective 10, 20 og 30, som var skuldervesker med et retrodesign som skulle være en hyllest til fotojournalistenes pionerer Henri Cartier-Bresson og Robert Capa.

Les også: ThinkTanks nye skuldervesker

Serien har blitt utvidet en rekke ganger, med blant annet de litt mindre modellene Retrospective 5 og 7, og de litt større modellene Retrospective 40 og 50 for de som trengte litt mer plass enn hva de originale modellene kunne by på.

Les også: For deg som er retrobevisst

Ikke bare for fotografer

Nå har imidlertid produsenten laget enda noen nye modeller i serien. Retrospective Laptop bags er laget for deg som vil ha en stilig skulderveske, men som ikke trenger en som er laget for fotografer.

Designmessig er det nærmest umulig å skille, men der de tidligere modellene i serien har vært laget med skillevegger for fotoutstyr har de nye modellene et mer tradisjonelt veskedesign på innsiden.

Likheten i serien er slående, og det er ikke mye som skiller de nye laptopbagene fra resten av serien.
Selv om de nye bagene ikke er rettet direkte mot fotografer, er det ikke mye som skiller de nye laptopbagene fra resten av serien.Foto: Thinktankphoto.com

Kommer i to størrelser

Retrospective Laptop bags kommer i to størrelser, hvor den ene passer for maskiner opp til 13 tommers størrelse, mens den andre er laget for litt større modeller opp til 15 tommer.

Man kan velge mellom retrofargen pinestone, eller den mer moderne blue slate-fargen. Bagene er også tilgjengelig i svart om man ikke ønsker en bag som skiller seg så mye ut.

Les også: ThinkTank hører på kundene

Når bagene blir tilgjengelig i Norge og hva de vil koste er foreløpig ikke kjent, men veiledende utsalgspris på Thinktanks hjemmeside er 149 amerikanske dollar, eller omtrent 900 norske kroner uten skatter og avgifter. Det ligger dermed nær å anta at de nye bagene vil ligge omtrent rundt de tidligere modellene i pris.

Kilde: pressemelding

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen