Mange tror Apple vil slippe en ny variant av Apple TV i år. (Bilde: Montasje: Apple/Teknofil)

– Nye Apple TV er klar allerede i april

Apple er i ferd med å oppdatere strømmeboksen sin, ifølge Bloomberg.

Det er nå omtrent to år siden Apple TV ble oppdatert, den gangen med litt kraftigere innmat. I det siste har ryktene gått om at vi vil se en ny strømmeboks fra Apple i år, og ifølge Bloomberg kan det allerede i april. 

Kildene Bloomberg har vært i kontakt med sier at Apple vil ha en ny versjon av Apple TV klar så tidlig som i april. Det betyr nødvendigvis ikke at de vil slippe den på markedet umiddelbart, men i hvert fall vise den frem. 

Bedre innmat

Akkurat som tidligere Apple TV-er skal den nye boksen kobles direkte til TV-en. Bloombergs kilder sier den vil ha en raskere prosessor og oppgradert grensesnitt. Ikke akkurat noen grensesprengende nyheter, altså.

Det går også rykter om at de er i prat med flere innholdsleverandører for å få flere filmer og TV-serier direkte til boksen. Time Warner Cable, en betal-TV-leverandør, skal være ett av disse selskapene. 

Nevnt i kildekode

Ryktene om en ny versjon av Apple TV dukket opp da noen så en enhet kalt "AppleTV4,1" referert til i kildekoden til operativsystemet iOS 7. Dagens modell av Apple TV blir omtalt som "AppleTV3,2", noe som altså tyder på at det kan være snakk om en helt ny versjon av boksen på vei. 

TV-boksen blir stadig viktigere for Apple: 
— Apple TV blir viktigere nå som iPod-tallene daler »

(Kilde: Bloomberg)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen