Ny Zune på tirsdag?

Vil en Zune-lansering på tirsdag komme i skyggen av en Ipod-lansering?
Vil en Zune-lansering på tirsdag komme i skyggen av en Ipod-lansering?

Kommende tirsdag har Apple invitert til det som etter alle solemerker blir en lansering av nye Ipod-modeller. Det ventes blant annet en ny Ipod Nano, og at de nye spillerne blir billigere enn forgjengerne.

Samme dag skal erkefienden Microsoft holde sitt eget arrangement, og innimellom ryktene om nye mustyper uten laser og webkameraer, snakkes det også om lansering av en ny Zune.

120 GB allerede kjent

Det vil si – det er allerede kjent at Microsoft har en ny utgave av den største Zune-versjonen på vei. Den eneste forskjellen skal være at denne har 120 GB harddisk, mot forgjengerens 80 GB harddisk.

I tillegg verserer det rykter om at Microsoft vil slippe en versjon av den minste Zune-spilleren, med 16 GB minne. Dette blir i så fall en dobling av kapasiteten. Det snakkes også om nye farger i Zune-utvalget.

Vi her på berget kan også håpe på at Microsoft nå mener at tiden er inne for å lansere Zune i Europa.

Vil noen få det med seg?

Så er spørsmålet om Microsoft i det hele tatt kunne valgt et dårligere tidspunkt å presentere små oppdateringer i Zune-serien. At Apple får voldsomt mye oppmerksomhet i media er ikke noen hemmelighet, så det gjenstår å se om en eventuell Zune-oppdatering på tirsdag vil komme fullstendig i skyggen av en eventuell Ipod-lansering.

(Kilder: liveside.net )

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen