Ny Zune i dag?

Dette har skjedd:

September 2006: Microsoft lanserer Zune.

November 2006: Zune viser elendige salgstall.

Februar 2007: Zune kommer i rosa.

April 2007: Nye rykter beskriver to nye Zune-spillere.

Dette har skjedd:

September 2006: Microsoft lanserer Zune.

November 2006: Zune viser elendige salgstall.

Februar 2007: Zune kommer i rosa.

April 2007: Nye rykter beskriver to nye Zune-spillere.

Microsoft skal ha holde en pressekonferanse i hovedkvarteret sitt i Redmond i kveld. Det er ikke klart hva selskapet skal presentere, men nettstedet iLounge hevder at selskapet klar en ny Zune, og den kan, ifølge nettstedet, dukke opp i kveld.

Ryktet baserer seg på uttalelser fra kilder i Microsoft som sier at selskapet har en rekke Zune-nyheter klar. Men kilden skal ikke ha kommet med noen spesifikk dato, som dermed gjør grunnlaget for påstanden til kveldens lansering svært tynn.

Hva nytt?
Microsoft har langt på vei bekreftet at det er en ny versjon av spilleren på vei. Chris Stephenson, sjef for markedsføring av Zune, bekreftet i et intervju med IDG at selskapet har en ny spiller på vei. Stephenson sier at Wi-Fi-funksjonaliteten vil få seg en oppgradering og at dagens spiller kun er toppen av isfjellet.

Et av de største spenningsmomentene ligger i om Zune-serien snart vil få en flash-spiller som kan konkurrere med Apples iPod Nano og Shuffle. Det er viden kjent at Nano-serien til Apple selger langt flere spillere enn de harddisk-baserte utgavene, og Microsoft er nødt til å skape en konkurrent til Nano om Zune i det hele tatt skal kunne konkurrere mot iPod.

Ingen telefon
En ting er imidlertid sikkert, det blir ingen Zune-telefon. Senest forrige uke avkreftet Steve Balmer overfor USA Today at Microsoft foreløpig ikke har noen planer om en musikktelefon på linje med Apples iPhone. Dette er nye toner fra Microsoft, ettersom selskapet i september i fjor sa nøyaktig det motsatte.

(Kilder: Engadget, Cliczune, iLounge, Yahoo News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen