Ny XPC-generasjon avslørt


(Bilde: The Inquirer)

Shuttles "XPC 3" er den tredje Shuttle-generasjonen. De små boksene som revolusjonerte hvordan vi tenker på PC-er får nå et litt nytt design. De nye og mer strømlinjede XPC-ene er først og fremst en oppdatering for å støtte AMD sine Athlon 64-prosessorer, men det skal også komme versjoner basert på VIA sitt KM400-brikkesett i tillegg til nForce3-versjonen.(Bilde: The Inquirer)

De nye boksene skal bli utstyrt med 240W strømforsyning, og generelt være mer støysvake enn sine forgjengere. Ellers er det lite informasjon utenom de bildene vi gjengir her, men det ryktes at noen av de nye XPC-ene i tillegg til integrert grafikk skal få muligheten til å spille av DVD, VCD og MP3 via BIOS, altså uten at man trenger å boote et operativsystem. Dette med DVD-avspilling uten at operativsystemet er lastet ser vi på som svært spennende.

Vi har tidligere testet MSI Mega PC, hvor vi spesielt påpekte den manglende muligheten for å spille av DVD-er uten bruk av "PC-delen". Hvis Shuttle kan få dette på plass, bør disse boksene bli langt mer aktuelle for de fleste - som et komplett multimediesenter for stuen.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen