Ny Xbox 360 i april?

Ny Xbox 360 i april?

Sony vil om noen måneder lansere PlayStation 3 i denne delen av verden. Den 23. mars dukker den opp i butikkene her hjemme, til en pris rundt 6 000 kroner.

Microsoft er selvsagt fullstendig klar over dette og det er svært sannsynlig at selskapet planlegger et eller annet for å kjempe om oppmerksomheten ved lanseringstidspunktet.

Ny konsoll
Ifølge kilder på innsiden skal Microsoft Australia for noen dager siden ha tipset en butikkjede i Australia om at selskapet planlegger å slippe en sort Xbox 360 i løpet av april. Flere kilder skal nå ha bekreftet disse ryktene og hevdet at den nye konsollen vil komme allerede i mars.

Prisen skal ligge i underkant av 600 dollar, noe som vil bety en pris rundt 6 000 kroner for denne konsollen også. For den prisen skal konsollen også inneholde både HDMI-utgang og 120 gigabyte harddisk.

Med tanke på at Microsoft har annonsert HD-nedlasting for Xbox 360 er det ikke tvil om at en harddisk på 20 gigabyte blir litt i snaueste laget. Derfor er det i hvert fall stor sannsynlighet for at selskapet kommer med en større harddisk til konsollen sin.

Hvorvidt ryktene stemmer eller ikke skal vi selvsagt ikke uttale oss bastant om, siden ryktemakeri florerer på nettet. Som vi fortalte i begynnelsen av saken er det imidlertid sannsynlig at Microsoft vil ta luven av Sonys lansering.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen