Ny World of Warcraft-mus fra SteelSeries

Steelseries lanserer Legendary Edition til WoW-spillere

Vil gjøre dragedreping i World of Warcraft enda lettere.

For to år siden lanserte SteelSeries sin første World of Warcraft-mus, og det ble raskt en hit blant millionene av WoW-spillerne. I år får vi den tredje utgaven av musen, med oppdaterte spesifikasjoner og et nytt utseende.

Færre knapper

Ifølge SteelSeries er deres nyeste produkt et nøyaktig smidd våpen som balanserer stil og funksjon, men ser vi nærmere på spesifikasjonene er det dessverre kun snakk om en datamus. Den skal være et produkt basert på tilbakemeldingene de har fått fra World of Warcraft-spillere, og har en rekke spesifikasjoner å vise til.

Det mest interessante er kanskje at hver gang SteelSeries har sluppet en World of Warcraft-mus har de stadig mistet knapper. Den første kom med 16 programmerbare knapper, den neste med 14 knapper, og nå er de nede i 11. Denne gangen lover de imidlertid at knappene er ergonomisk plassert for komfortabel spilling, og ved å bruke SteelSeries sitt brukergrensesnitt skal det være lett å sette opp hva hver knapp kan gjøre.

Musen har en justerbar DPI på mellom 800 og 3200, noe som bør være nok for enhver World of Warcraft-spiller. I tillegg vil musen ha innebygget lys med støtte for 16,8 millioner farger, og fire ulike typer pulsering.

Musen vil være tilgjengelig i september, men prisen er fortsatt ikke avslørt. Ser vi på tidligere utgaver kan vi imidlertid regne med en pris på rundt 700-800 kroner.

Les også: Her er den første WoW-musa

(Kilde: SteelSeries)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen