Ny Windows Update klar til sommeren

Microsoft har startet betatesting av en ny versjon av oppdateringstjenesten Windows Update. Dette er en tjeneste som gjør det enklere for brukere av Windows, å finne frem, laste ned og installere oppdateringer for Windows.

Den nye tjenesten skal visstnok hete Microsoft Update og skal være en nettside med alle oppdateringer tilgjengelige på ett nettsted. Tjenesten som nå testes av over 25 tusen betatestere, er blitt forsinket flere ganger. Microsoft planlegger lansering til sommeren, og den skal støtte Windows 2000, Windows XP og Windows Server 2003, pluss Microsoft Office, Exchange og SQL Server.

Små og mellomstore bedrifter bruker programmet Windows Server Update Services (WSUS), som er et tilleggssprogram (plug-in) for Windows 2000 Server og Windows Server 2003. Større bedrifter (enterprise) bruker Systems Management Server 2003, et større program som holder styr på oppdateringer i større netverk.

Dagens oppdateringstjeneste har adressen windowsupdate.microsoft.com og den tilpasses Windows-versjonen når en bruker besøker nettsiden. Tjenesten krever Internet Explorer 5.5 eller nyere.

Kilde: techweb.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen