Ny walkmanmobil fra Sony Ericsson

Kort fortalt har Sony Ericsson nå gitt ut W880 i formfaktoren vi kjenner fra rimeligere modeller som W810i, og brukt den ekstra plassen under panseret til å putte inn en FM-radio. Minnekortet som følger med er på 512 MB (halvparten av det som følger W880i), og tastaturet er antakelig bedre egnet for SMS enn tastaturet på W880i.

I likhet med W880 er dette en 3G-mobil uten Edge. Men selv om W660i ser bra ut, så er designen ikke like spennende som på den syltynne stålmobilen W880i.

Musikkfunksjonaliteten er den samme, med Walkman 2.0 og TrackID. 

Rimeligere
Målgruppen for telefonen er åpenbart mobilbrukere som ønsker seg en W880i, men som ikke kan eller vil betale det W880i koster. W660i vil også kapre kunder som mener radio i telefonen er viktig.

Kameraet tar bilder med 2 megapiksler oppløsning, og telefonen leveres i fargene platesort og roserød.

Spesifikasjonene på W660i viser egentlig lite nytt. Kall det gjerne en W810i med 3G, eller en Walkmanutgave av K610. 

Integrert antenne
Men en ting merker vi oss, og det er den integrerte FM-antennen. Mens du tidligere har måttet plugge inn en håndfriløsning for å kunne høre på radio, skal du nå kunne høre på radio også når telefonen ikke er tilkoblet ledninger.

Nytteverdien av dette oppdager du når mobiltelefonen kobles til trådløst hodesett eller høytalere. Sony Ericsson lanserer nemlig også et nytt sett såkalte ”snap-on”-høyttalere, MPS-75, som gjør at du kan plage dine omgivelser med høy musikk for eksempel på stranda. Men trolig vil du oppleve radioen som bedre dersom du bruker håndfrisettet som antenne.

Bankers?
Vi har sett hvor populær K610 ble, og ser ingen grunn til at ikke også W660 skal kunne vinne et bredt publikum. Eksakt pris er ikke klar, men trolig vil W660i bli betydelig billigere enn W880i.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen