Slik skal visstnok Alicia varsle været.

Ny video av SE Alicia

Sony Ericsson vil kommende tirsdag 17. juni lansere nye telefoner. Hvilke telefoner dette er er det ingen andre enn Sony Ericsson som vet, men en flom av rykter i forkant av lanseringen har avslørt noen hete kandidater - blant dem Sony Ericsson "Alicia", som vi skrev om torsdag.

Du kan se videoen under teksten >>

Helt på tampen av gårsdagen ble det også lekket en video av Alicia. Videoen viser en kamskjellstelefon med to skjermer på yttersiden, Walkman-merke, og fasong påfallende lik den på bildene som er blitt publisert tidligere. Trolig kan det være snakk om en presentasjonsvideo lik den som følger med alle Sony Ericsson-telefoner i underholdningsmenyene.

Varsler været

Det videoen også viser er hvordan den andre skjermen fungerer. Denne er rund, noe som i seg selv er litt oppsiktsvekkende. Men ifølge videoen skal altså denne brukes til å styre musikk, vise klokkeslett og hva slags vær som er i vente.

Noe utover det avslører ikke videoen. Men med tanke på omfanget av Sony Ericsson-telefoner det nå ryktes om kan lanseringen tirsdag bli en av de største i selskapets historie - dersom samtlige telefoner vi har sett til nå er autentiske og blir lansert allerede tirsdag. De fleste av telefonene omtales med ulike kvinnenavn - en praksis som er kjent fra Sony Ericsson. Hva de blir hetende ved en eventuell lansering er ukjent.

(Kilder: Youtube)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen