Ny video-iPod avslørt?


Apples patenttegning på navigeringshjul på en trykkfølsom skjerm

Apples iPod-familie har hatt en enorm suksess siden den første varianten kom på markedet i 2001. Den nyeste versjonen av MP3-spilleren, kalt 5. generasjon (5G), har mulighet for å spille av videoer. Av dette har den fått navnet iPod Video, men skal vi tro nettstedet ThinkSecret kommer den virkelige video-iPod-en snart.

ThinkSecret er kjent for å ha svært gode kilder innad i Apple, og nå hevder de at en ny spiller er rett rundt hjørnet. Spilleren vil få en trykkfølsom skjerm på rundt 3,5 tommer, samt forbedret videofunksjonalitet.

Som tidligere versjoner av iPod vil vi måtte se langt etter støtte for trådløs funksjonalitet. Det som nok er mest overraskende er at det ser ut til at navigasjonshjulet iPod-familien har blitt så berømt for vil skifte form.

Skal vi tro ryktene vil hele forsiden av spilleren være dekket av den trykkfølsomme skjermen. På denne vil et grafisk navigeringshjul komme til syne, et prinsipp som Apple patenterte for ikke så alt så lenge siden (se bildet på toppen).

Spilleren er ventet i løpet av våren, muligens så tidlig som i mars eller april. Apple fyller 30 år 1. april, og det spekuleres nå i om spilleren vil bli lansert i sammenheng med dette.

(Kilder: TinkSecret, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen