Ny versting fra Multicom

Som den eneste norske nettbutikken - om vi da der bort i fra Dell - med egenbygde bærbare datamaskiner, har Multicom lenge vært langt framme og tidlig ute med å kunne tilby det siste og beste av teknologi. Og gamere over det ganske land vil fra neste uke av ha en ny bærbar å kunne spare til: Multicom Kunshan X8100.

Men la deg for all del ikke narre av ordet "bærbar" i denne sammenhengen. X8100 er et realt beist med 18,4 tommers skjerm (1920 x 1080 piksler) og en vekt på 5,6 kilo. Den har plass til hele tre harddisker/SSD (i RAID om du vil), to grafikkort av typen Nvidia GeForce GTX 285M i SLI og 8 GB RAM. På prosessorsiden kan du få den med ekstremutgaven i Intels Core i7-familie, om du da har råd.

Elles kan det blant annet meldes om egne spilltaster, gigabit kablet og 11n trådløst nett, mulighet for Blu-ray, tastaturlys, "stillemodus", e-SATA, Firewire, webkamera, fingeravtrykkleser, fem høyttalere med "sub" og HDMI med HDCP både inn og ut. For ikke å glemme litt bling lysende skrift på baksiden av skjermen.

Prisen varierer naturlig nok med spesifikasjonene. Går du for det absolutte minimum må du ut med omtrent 16 tusenlapper for den, mens du må ut med det dobbelte om du fylle den opp med alle godsakene og konvensjonelle harddisker. Er du ute etter å blåse mest mulig penger kan du bytte ut diskene med SSD og da bruke nærmere 40 høvdinger.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen