Ny versjon av Googles nettleser
Teknofil

Ny versjon av Googles nettleser

Det ble stor ståhei i fjor da Google lanserte sin egne nettleser Google Chrome. Siden den gang har både Firefox og Safari kommet ut i nye versjoner. Trolig vil også Internet Explorer komme i ny versjon snart. Da er Google også på banen med en ny utgave av sin nettleser.

Mye raskere
Den nyeste versjonen av Google Chrome er foreløpig kun i betaversjon, som så mye av Googles tjenester, men du har muligheten til å laste ned den nye versjonen allerede nå. Google garanterer derimot ikke mot at du kan oppleve noe småproblemer om du hopper på betaversjonen.


På den gode side garanterer Google at den ny versjonen er mye raskere enn forgjengeren. Google Chrome er allerede kjent for å være kjapp, men den ny versjonen vil minst være 25 prosent raskere ifølge Googles offisielle Chrome-blogg.

Nye funksjoner

I tillegg til bedre hastighet kan Google vise til noen nye funksjoner i sin nettleser. Ved å klikke på scrollehjulet på din mus så vil du enkelt kunne navigere deg rundt på nettsiden du er inne på ved å bevege musa. Google har samtidig gjort det svært enkelt for deg å lese to nettsider samtidig. Ved å åpne to faner og deretter dra en av fanene til en av kantene på nettleservinuet, så vil du enkelt kunne lese begge nettsidene på en gang. På denne måten kan du enklere lese informasjon fra en nettside mens du for eksempel skriver e-post i en annen, uten å måtte bytte mellom de to vinduene.


Google Chrome Beta 2 har også fått på plass bedre løsninger for autoutfylling av skjemaer og for zooming på nettsider. Likevel er det uansett den kjappe responsen i nettleseren som fortsatt er det mest imponerende. Men nettleseren er langt fra ferdig lover Google, de vil i betaperioden rette opp i feil og mangler og fortløpende legge til nye funksjoner lover de.

Her kan du selv laste ned nye betaversjonen av Google Chrome
.

Les mer om nye Chrome på Googles offisielle blogg her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen