Ny versjon av Adobe Photoshop Album 2.0

  • Endret
Nylig lanserte Adobe en ny versjon av Adobe Photoshop Album Starter Edition 2.0, som er et gratis alternativ for behandling av digitale bilder. I dag lanserer Adobe en ny versjon av ”storebror” og betal-versjonen Adobe Photoshop Album 2.0.

Photoshop Album 2.0 har ganske mange funksjoner som ikke finnes i gratisversjonen og det har kommet med mange interessante nyheter. Blant annet er det nå muligheter til å sende bilder til mobil eller PDA. Programmet kommer til å koste rundt 490,- kroner.

Pressemeldingen fra Adobe:

Nye Photoshop Album tar vare på dine digitale bilder
Adobes nye bildebehandlingsprogram Photoshop Album 2.0 lanseres med et enklere brukergrensesnitt, kalenderfunksjon og bildeoverføring til mobiltelefoner og PDA'er.

Adobe slipper i disse dager en helt ny versjon av Photoshop Album, programmet som hjelper hobbyfotografer å holde orden på sine digitale bilder. Nye Photoshop Album 2.0 har en rekke nye funksjoner og forbedringer som eksempel brukergrensesnittet og sorteringsmuligheten. Det har også blitt enda enklere å dele digitale bilder – du kan sende til mobiltelefoner og PDA'er.

Gjennom et intuitivt Windows-grensesnitt kan alle som tar digitale bilder enkelt organisere, redigere og finne frem bilder, samt lage en mengde ulike typer gratulasjonskort, fotoalbum og bildespill.

Nye Photoshop Album 2.0 koster ca. 490 inkl. mva i engelsk og svensk versjon, programmet vil være på markedet ved årsskiftet. Du finner allerede nå en kostnadsfri testversjon på Adobes hjemmeside: www.adobe.com.

- Photoshop Album 2.0 er det perfekte tilbehøret til digitalkameraer for alle hobbyfotografer. I den nye versjonen har vi forenklet grensesnittet ytterligere og lagt til en mengde funksjoner som gjør det lettere enn noensinne å søke frem, organisere og dele bilder, sier Fredrik Rossander, ansvarlig for digital foto i Adobe Systems Nordic.

Photoshop Album 2.0 inneholder store forbedringer. Du kan få dine digitale bilder sortert etter år, dag eller måned. Det gir deg også helt nye muligheter til å dele opp bilder med den nye samlingsfunksjonen, eksempelvis bilder fra ferien eller en fødselsdag. En samling bilder kan enkelt gjøres om til et album eller ett bildespill. Bildene kan katalogiseres og sorteres etter egne søkeord og variabler ved hjelp av såkalte "tagger".

Å forbedre dine digitale bilder har aldri vært enklere, med ett klikk kan røde øyne fjernes og lys, farge og ufokuserte objekter kan automatisk forbedres for flere bilder samtidig.

Brukere av Photoshop Album 2.0 kan dele sine bilder med venner og familie og kommunisere med de på en rekke ulike måter, blant annet til mobiltelefoner og PDA'er. Programmet inneholder også en rekke nye maler for gratulasjonskort, E-post, kalender, fotoalbum, webgallerier og bildespill. Malene innholder også bakgrunnsmusikk og overgangsffekter.

Ny pakke med redigeringsprogrammet Photoshop Elements
I tillegg til nye Photoshop Album 2.0 økes Adobes produktfamilie for digitalt foto med flere nyheter:
* Adobe Photoshop Album Starter Edition, en kostnadsfri testversjon du kan laste ned fra: www.adobe.com/starteredition.
* Adobe Photoshop Elements 2.0 sammen med Adobe Photoshop Album 2.0, en prisgunstig pakke som gir deg økte redigeringsmuligheter.

Pris og leveranse
Adobe Photoshop Album 2.0 finnes for Microsoft Windows 2000, Windows Millennium Edition eller Windows XP. Du vil finne programmet tilgjengelig på engelsk umiddelbart og den svenske versjonen rundt årsskiftet. Markedspris er 490 kr. inkl. mva.

Pakken med både Photoshop Elements 2.0 og Photoshop Album 2.0 har en markedspris på 1100 kr. inkl. mva. for engelsk eller svensk versjon.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen