Ny verdenstelefon

Motorolas nye A840 er en av de første telefonene som både fungerer i det amerikanske CDMA-nettet og GSM 900/1800-nettverkene, og burde derfor absolutt være verdt en nærmere titt for de som reiser mye mellom kontinentene.

Foruten denne internasjonale nettverksstøtten kan også telefonen by på en god del andre godsaker. Blant annet har A840 fått et integrert 1,2 megapikslers kamera med blitz, som både kan brukes til å ta stillbilder og videoopptak.

Skjermen til enheten er av typen TFT, og har en oppløsning på 176 x 208 piksler, noe som tilsvarer skjermen på profftelefoner som Nokias 6600.

A840 er videre utstyrt med Mp3-spiller, og har et internminne på 64 MB, som holder til rundt en time med musikk i Mp3-format. I tillegg kan man utvide minnet ved å kjøpe minnekort av typen T-Flash. Overføring av musikkfiler kan man enten gjøre ved hjelp av telefonens Blåtann-funksjon eller USB-kabel.

Telefonen er ventet å komme på markedet i løpet av andre kvartal i år. Hva prisen på enheten blir har vi dessverre ikke lykkes i å oppdrive.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen