Dette dokumentet ble lagt ut på Palm.com. (Bilde: Engadget)

Ny Treo ute av skapet

Foto: The Boy Genius Report
Foto: The Boy Genius Report

Palm publiserte nylig bilder og spesifikasjoner for den neste modellen i Treo-serien: Treo Pro. Bildene ble fjernet da selskapet ble "oppmerksomme på feilen", men da var de allerede kopiert og spredd via en rekke nettsteder.

Det har lenge versert rykter rundt Treo Pro, som også er kjent som Treo 850. Det er likevel første gang Palm (om noe motvillig) offisielt har gått ut med informasjon rundt telefonen.

Minner mye om Blackberry

Utseendemessig minner Treo Pro svært mye om RIMs Blackberry-modeller, med et sort og slankt utseende og fulltastatur. Den trykkfølsome skjermen skal være på 2,4 tommer, noe som muligens fort kan bli litt lite for en telefon som dette. Oppløsningen er høyst sannsynlig på 320 x 320 bildepunkter.

Treo Pro kjører Windows Mobiles versjon 6.1 Professional, som er Microsofts operativsystem for telefoner med trykkskjerm. Det ser altså ut som vi må vente en stund til før Palm lanserer en modell med den nye Nova-plattformen sin.

Det er foreløpig ikke så mye informasjon å hente om hva som befinner seg under panseret på Treo Pro, men den har Wi-fi, slik at du kan koble deg opp mot trådløse nettverk.

Telefonen har også fått en 3,5 mm minijack, slik at du kan bruke vanlige hodesett uten overgang. Du finner også spor for Micro-USB, som er stadig nærmere å bli en fellesstandard for mobiltelefoner.

(Kilder: The Boy Genius Report, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen