Ny toppskjerm fra Philips

Philips Brilliance 190P5 på nitten tommer kommer med godt skjulte høyttalere, og skal være noe av det beste selskapet har å by på. Skjermen har en oppløsning på 1280x1024, 300 nits lysstyrke og et imponerende kontrastforhold på 700:1. Oppfriskningshastigheten på 25 millisekunder er kanskje ikke verdens beste, men for en "proff" skjerm er det absolutt godkjent.

Philips sier selv om den nye skjermen at den har "uninterrupted digital signal purity" - eller uavbrutt signalrenhet - som vi tror rett og slett henspeiler på at den har en DVI-kontakt. Skjermen kommer selvsagt i tillegg med en VGA-plugg, som dermed gjør at skjermen byr på to innganger.

I tillegg kommer den med Philips sin egenutviklede LightFrame-teknologi som øker lysstyrke og kontrast betraktelig, i opp til syv forskjellige soner på skjermen. Enda en fordel for Philips 190P5 er at den bruker 20 prosent mindre effekt ("strøm") enn "andre" LCD-paneler, som eventuelt må sees i tillegg til det dramatisk lavere effektforbruket til en LCD-skjerm sammenlignet med en CRT-skjerm.

Rent bortsett fra ergonomi- og miljøsertifiseringen TCO'03, er 190P5-skjermen utstyrt med pivot- og rotasjon, slik at skjermen kan snus og dreies i nær sagt alle tenkelige vinkler.

Philips Brilliance 190P5 ventes på markedet en gang i løpet av andre kvartal i år, og er allerede på plass i en og annen nettbutikk ifølge prisguiden. Prisen er like over 7500 kroner.

Les mer om skjermen i Philips' pressemelding.

(Kilder: Digit-Life, Philips)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen