Ny toppmodell av AMD Athlon 64 DTR prosessor for bærbare

AMD har idag introdusert en ny toppmodell i DTR-serien med navn AMD Athlon 64 3700+. Prosessoren støtter NX-bit, noe Intel enda har tilgode å vise frem i sine prosessorer tilgjengelig for allmenheten. NX-bittet hindrer ulovlig kode i å kjøre og er blant annet støttet av Windows XP SP2.

Prosessoren fra AMD legger seg på toppen av en serie for desktopperstattere som består av AMD Athlon 64 3000+, 3200+ og 3400+. Det er ingen frekvens gitt i pressemeldingen, men ifølge HP er hastigheten 2,4GHz. AMD sine Athlon 64 DTR prosessorer har også AMD PowerNow!™ teknologi for bedre strømstyring og økt batteritid. Prosessoren vil nok bli en vinner for de som er ute etter å bytte ut stasjonærmaskinen mot en kraftig bærbar, men allikevel kunne redigere, spille og jobbe med nok kraft i bakhånd.

Så langt er det kun Hewlett-Packard/Compaq og Alienware som leverer maskiner med denne prosessoren, men med tanke på den gode ytelsen vil nok andre produsenter følge etter. Fra HP sin side er det modellene HP Pavilion zv5000z og Compaq Presario R3000Z som vil bli levert med denne prosessoren. Alienware vil benytte denne prosessoren i ENVY-serien.

AMD Athlon 64 3700+ skal være tilgjengelig i skrivende stund over hele verden ifølge pressemeldingen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen