Ny toppgrafikk for bærbare

Ny toppgrafikk for bærbare

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nvidia har lansert fem nye grafikkbrikker som bærbar-brukere skal få gleden av, inkludert den nye toppmodellen 9800M GTX:

  • Geforce 9800M GTX
  • Geforce 9800M GTS
  • Geforce 9800M GT
  • Geforce 9700M GTS
  • Geforce 9700M GT

Mellomklassebrikkene i Geforce 9-serien for bærbare er allerede lansert, i form av GeForce 9600M og 9500M. Samtlige støtter PhysX.

Grafikkprosessorene gir drahjelp til ikke-spill-relaterte oppgaver, slik at skal kunne redigere film og bilder mer effektivt og videokonvertering skal gå raskere. Hvor stort utslag det får i praksis gjenstår å se.

Hovedfokuset ligger likevel på grafikkytelsen i forbindelse med spill. Nvidia selv kaller dette en ny æra for spilling på bærbare og skriver at "dette er det største innen gaming siden DirectX 9.0".

Den første produsenten som kommer til å ta disse grafikkbrikkene i bruk er Toshiba. De annonserer at Qosmio X300/X305-serien vil bli levert med Geforce 9800M GTX og Geforce 9700M GTS.

Det ventes at de fleste produsentene kommer til å tilby de nye grafikkbrikkene i sine bærbare. De første maskinene med Geforce 9800 forventes i løpet av de nærmeste månedene.

(Kilde: Nvidia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen