Ny tjeneste: Trafikkvarsel på øret

Easy Traffic har til nå kunnet tilby sine brukere tekstmeldinger med informasjon om hendelser i trafikken. Nå kommer de med en ny tilleggstjeneste som varsler hendelsene med tale. 

Les også:
- NetCom gir deg et hint
- Mobil UV-varsling
- Road Pilot fotboksvarsler


Selskapet bak Easy Trafick, InteleSMS AS, har lenge tilbudt en varslingstjeneste der brukerne har kunnet tipse hverandre om hendelser i trafikken, enten det gjelder usedvanlige kødannelser, veiearbeid, ulykker eller ulike trafikkontroller.

Nytt i tjenesten er at du som bruker nå kan få en oppringing med en talemelding, i tillegg til den ordinære tekstmeldingen.

Grunder i InteleSMS, Ronny Reinertsen, sier i en pressemelding at tjenesten skaper tryggere trafikk ved at kunden kan føre bilen med begge hendene på rattet, uten å måtte bremse opp for å sjekke tekstmeldinger mens han kjører.

Som tidligere velger du selv hvilke områder du vil ha varsel for, og hvilke tider på døgnet du vil at tjenesten skal være aktiv.

Tjenesten baserer seg på at brukerne sender inn varsel om ulike hendelser til en sentral, som så videredistribuerer varselet til de av tjenestens brukere som har bedt om det. I følge pressemeldingen skal selskapet ha flere tiltall tusen brukere.

I en prøveperiode kan disse motta oppringt varsling gratis, mens prisen på sikt vil bli liggende på samme nivå som for varsel via SMS. Hvert SMS-varsel koster i dag tre kroner. Om du varsler en hendelse belønnes du med et antall gratisvarsler.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen