Ny tjeneste gir full kontroll

Ny tjeneste gir full kontroll

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Kjedehuset har skaffet seg agentur på Syncronicas løsning for Device Management. Kort fortalt betyr det at du fra en nettside kan oppdatere, ta backup og kontrollere innhold og innstillinger i mobiltelefonen din. Løsningen fungerer med de aller fleste mobiltelefoner og kommer i to ulike varianter.

Den ene varianten er for bedrifter der en IT-ansvarlig kan sitte og administrere hele bedriftens mobiltelefonportefølje. Den andre løsningen er for bedrifter som ikke har egen IT-avdeling, eller som av andre grunner ønsker å overlate administrasjonen til Kjedehuset.

Men du trenger ikke å lære deg et helt nytt verktøy for å få dette til. Abonnerer du på tjenesten kan du gå til en hvilken som helst av Kjedehusets forhandlere og få hjelp. 

Forbrukertjeneste
- Vi kommer i tillegg til å lansere en tjeneste som gjør at du kan lagre SMS, bilder, programmer, musikk og alt du måtte ha på mobilen over til din egen plass på Internett. Fra PC-en kan du legge til filer, endre dem eller bli med i såkalte communities, sier Svein Ingebretsen i Kjedehuset.

Gjennom slike communities skal du så kunne bytte filer med andre. Hvem du vil dele med og hva du vil dele bestemmer du selv gjennom din personlige profil.

Denne løsningen er først og fremst for privatpersoner som bare ønsker å forsikre seg om at mobiltelefonen deres er trygg, og at innholdet kan overføres til en ny mobiltelefon om den gamle skal byttes ut eller er blitt stjålet.

Bedriftstjenesten fra Syncronica gir også tilgang til full PIM-synkronisering.

Forbrukertjenesten skal være i drift fra 1. mars, og vil koste 25 kroner måneden. Bedriftstjenesten koster 39 kroner per bruker. I tillegg kommer etableringsgebyret på 199 kroner per bruker om du velger å overlate administrasjonen til leverandøren. Tar du administrasjonen selv betaler du 2.000 kroner i etableringsgebyr, uavhengig av antall brukere.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen