Ny tjeneste fra Netcom

NetCom har kommet med en ny tjeneste, SMSmania. Denne tjenesten er ikke et sommertilbud, men gjelder hele året. Det gjenstår kanskje fortsatt å se om mobiloperatøren kommer med en sommerkampanje i likhet med den Telenor har gitt sine kontantkort-kunder.

Den nye tjenesten går ut på at du betaler 200 kroner i måneden. For denne prisen kan du sende opp til 2000 SMS. Tjenesten lønner seg da kun for deg som sender flere enn 10 tekstmeldinger om dagen. Sender du over 2000 SMS på en måned vil den ordinære prisen, 0,69 per tekstmelding, gjelde videre.

NetCom hevder at ungdom, og spesielt unge jenter, er storforbrukere av SMS. Hovedmålgruppen for NetCom SMSmania, er derfor ungdom.

"I denne gruppen kommer antall meldinger raskt opp i flere enn 10 per dag. Flere titusentalls kunder hos oss vil kunne spare på å velge pakketilbundet på SMS", sier Lars Terje Pedersen, markedssjef for privatmarkedet i NetCom.

Tjenesten kan bestilles på SMS, WAP eller på NetComs nettside. For å bestille på SMS kan du sende SMSMANIA til 1989. Tjenesten kan brukes av alle NetComs kunder, med unntak av kontant- og bedriftskunder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen