Ny testprosedyre for videokameraer

Markedet er i stormende utvikling og vi her på Akam.no kan ikke være dårligere enn at vi følger den utviklingen. Derfor har vi nå utviklet en mal for test av videokameraer som skal sørge for at alle modeller blir testet under de samme forholdene og med samme vurdering. Noe som igjen vil resultere i objektive og forhåpentligvis nyttige tester for leseren.

Vi har prøvd å legge vekt på helheten til videokameraene. Altså prøver i teste alle sidene som er å finne. Det være seg først og fremst bildekvalitet, ergonomi og kvalitet, men også ting som ekstra funksjoner, evt. fotofunksjoner, eller andre nyvinninger som er å finne. Vi har ikke lagt mye vekt på lydsiden, dette er fordi at vi mener forskjellene fra kamera til kamera uansett er så minimale at det ikke skal ha noe utslag på resultatet. Men kommer vi over et kamera som tilbyr noe spesielt her vil vi selvsagt ta med dette i vurderingen. Ellers følger vi det samme systemet som i fototestene, med delkarakterer og en oppsummering av de mest sentrale positive og negative sidene til slutt

Det vi ønsker er tilbakemelding på denne malen slik at vi nå i utviklingsfasen kan se om det er noe vi kan gjøre om på for å gi sluttbrukerne enda bedre tester. De to foregående videokameratestene er begge utført i henhold til denne testmalen. Hvis du leser disse og ser om det er noe du savner hadde vært fint hvis du kunne informere oss om det. Tilbakemeldinger kan dere gi enten på mail til undertegnede(trykk på forfatteren av artikkelen), eller skriv et svar i forumtråden til denne artikkelen. Vi lover at alle forslag skal tas til etteretning, det er tross alt dere vi er her for. Da ville det vært dumt å ikke høre på dere!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen