Ny Terminator-start

Modellvakre maskiner er alltid en god ingrediens Foto: FOX.

James Middleton, assisterende produsent for den nye serien, forteller at den kommende FOX-satsingen vil begynne der ”Terminator 2” slapp. Derfra vil den spinne sin egen historie uavhengig av den tredje og kommende fjerde filmen om Terminator, skriver Scifi.com.

Ulike tidslinjer

- Mytologien i filmene har alltid vært at man kan endre på nåtiden ved å forandre fortiden. Vi bruker denne logikken til å lage en egen tidslinje for Sarah Connor som vil være annerledes enn i filmene, fortalte Middleton i et intervju.

En fjerde film om muskelroboten fra fremtiden er som kjent i gang, men nå er det altså klart at filmene og serien vil gå i ulike retninger. Middleton presiserer allikevel at ihvertfall én ting skal bevares fra filmene:

- Det som kjennetegner Terminator-filmene er store narrative overraskelser. Dette skal vi også levere i hver eneste episode.

Serien, som har amerikansk TV-premiere allerede 13. januar, vil ha Lena Headey (”300”) og Thomas Dekker (”Heroes”) i hovedrollene. I tillegg er det klart at Summer Glau som spilte River i "Firefly" og "Serenity" også skal ha en sentral rolle i serien.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen