Ny Telekiosk

Ny Telekiosk

Annonsør­innhold
Les hele saken »
På onsdag åpnet Telekiosken pilotbutikken Telekiosken Superstore. Butikken er tre ganger større enn en vanlig butikk i kjeden, og skal gi deg både opplæring og skikkelige testmuligheter før du velger deg ny mobil.

Den nye butikken finner du på Jessheim storsenter.

- Her kan teknologiorienterte kunder bli eksperter og se nærmere på produkter og løsninger de har lest om i fagbladene. Men også de mindre digitalt orienterte kan finne løsninger de kanskje aldri har hørt om og bli kunnskapsrike etter et besøk i butikken, sier kjedeleder Tor Ole Karlsen i Telekiosken.


Tor Ole Karlsen i Telekiosken satser på kunnskap.

Han sier Telekiosken Superstore er den første butikken i Norge hvor du kan teste reelle telefoner, med andre ord ikke tradisjonelle demonstrasjonstelefoner uten strøm og meny.

Butikken har også skjermer hvor du kan orientere deg om de ulike abonnementene.

– Tele og data smelter stadig mer sammen. Får noen få år siden brukte vi mobiltelefonen utelukkende til samtaler. Dagens mobiltelefoner har en rekke egenskaper for både privatbruk, jobb og underholdning. Samtidig bruker vi den bærbare PC-en stadig mer trådløst, eksempelvis via mobilnettet. Vi ønsker derfor å bistå kundene med å finne frem til de beste løsningene i dagens mylder av produkter og tjenester, sier Karlsen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen