Dette kan være en ny smarttelefon fra Sony Ericsson.

Ny teknobombe fra Sony Ericsson?

Dette bildet dukket opp tidligere i år.
Dette bildet dukket opp tidligere i år.

Et nytt og overbevisende bilde av en kommende Sony Ericsson-modell har dukket opp. Telefonen går under kodenavnet Beibei, og har allerede sirkulert en stund på interett.

Uten trykkskjerm

Beibei hevdes å være Sony Ericssons første UIQ-smarttelefon uten trykkskjerm. Ryktene sier også at telefonen får versjon 3.3 av UIQ-menysystemet.

GPS og Wi-fi?

Rykter fra tidligere i år sier at telefonen har samme type musikkspiller som Sony Ericssons UIQ-baserte Walkman-telefoner. Videre hevdes det at nykommeren har kamera, FM-radio, GPS, Wi-fi og 3G.

Det ser også ut til at telefonen har et rullehjul i stedet for vanlig piltast, og at den kommer i svart.

Mange lekkasjer

Beibei er bare én av en rekke lekkasjer av det som skal være kommende Sony Ericsson-telefoner. Nylig ble det som skal være Sony Ericsson Z780i lekket, mens bilder av en telefon kjent under kodenavn Emelie ble lekket i forrige måned.

På toppen av det hele har det som skal være oppfølgeren til Sony Ericsson P1i lekket tidligere denne måneden. Nykommeren går under kodenavn Paris. Flere andre telefoner har også lekket ut i det siste.

Hvem står bak ?

Såpass mange lekkasjer kan tyde på at Sony Ericsson har dårlig evne til å holde nysgjerrigperer med mobilkamera ut av lokalene sine.

Det er imidlertid et tankekors at stort sett alle mobilprodusenter agressivt setter advokater på saken når uatoriserte bilder av ikke lanserte telefoner dukker opp. Denne gangen har det ikke skjedd i ett eneste tilfelle fra Sony Ericssons side.

Hvilke av telefonene som faktisk dukker opp gjenstår å se.

(Kilder: Engadgetmobile.com, Sonyericssonblog.wordpress.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen