Ny tabbestopper i Gmail

Googles e-posttjeneste, Gmail, tilbyr en rekke eksperimentelle funksjoner som kan aktiveres via Innstillinger, Prøvefunksjoner, dersom du ønsker å teste ut disse.

Blant disse finnes en kategori som kan kalles tabbestoppere, det vil si funksjoner som reduserer sannsynligheten for at du tabber deg ut. Du får altså muligheten til å angre på en handling.

Tabbestoppere

Det finnes allerede en funksjon som du kan trykke på dersom du angrer på å ha sendt en melding. Med funksjonen "Angre sending" kan du avbryte sendingen i inntil 10 sekunder etter du har trykket på send-knappen.

Videre finnes det funksjonen "Påminnelse ved glemt vedlegg", som sier ifra hvis du nevner at du skal legge ved en fil, men glemmer å gjøre det.

Ny tabbestopper

Nå har denne kategorien fått en ny mulighet, nemlig funksjonen "Er det feil Per?" Denne gangen kan du unngå en eventuell tabbe som går ut på å sende en melding til feil person. Tabben unngås ved at du får flere alternativer i adressefeltet, dersom dette er aktuelt, og dermed får muligheten til å kontrollere at du er i ferd med å sende til riktig adresse.

(Kilde: Google)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen