Ny Symbian-modell fra Samsung

Foto: Unwired
Foto: Unwired

Det har nå dukket opp både bilder og spesifikasjonslister for en ny Symbian-modell fra Samsung: I7110.

I7110 har fått et klassisk bar-design, og utseendet har klare likhetstrekk med flere av Nokias S60-modeller. Størrelsen er på 11,8×5,2 x 1,3 centimeter.

Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 bildepunkter. Skjermstørrelsen er ikke kjent, men ligger sannsynligvis på enten 2,2 eller 2,4 tommer.

Fem megapiksler

I7110 har fått et kamera som tar bilder i fem megapikslers oppløsning. Du finner også autofokus, slik at det er lettere å ta skarpe bilder. Ekte blits er imidlertid ikke på plass, slik at du må nøye deg med et LED-lys for å lyse opp mørke omgivelser.

Telefonen kommer med innebygd GPS, slik at du kan finne frem selv om du befinner deg i en ny by. Hvilken kartprogramvare som følger med er foreløpig usikkert.

I7110 byr ellers på både Edge, 3G og super-3G (HSDPA) opp til 7,2 Mbit, slik at du alltid får den høyeste internetthastigheten som er tilgjengelig i mobilnettet der du befinner deg. Å koble seg på det trådløse hjemmenettverket blir derimot verre, ettersom telefonen ikke har Wi-fi-støtte.

Etter alt å dømme kommer Samsung til å lansere I7110 offisielt i løpet av Symbian Smartphone Show, som går av stabelen i London om to uker.

(Kilder: Unwired)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen