Ny surfemobil fra Sony Ericsson

Den svensk-japanske mobilprodusenten Sony Ericsson har inngått et samarbeid med Google, noe som betyr at utvalgte kommende modeller vil ha Google-søk lettere tilgjengelig i menyen, Google Maps på GPS-en, samt mulighet til å se You Tube-videoer. Den nye modellen G705 er den første av Sony Ericsson-mobilene som har alle disse funksjonene.
 
I tillegg har G705 støtte for turbo-3G, Wi-Fi, HTML-nettleser, RSS og støtte for e-post. Med andre ord; Sony Ericsson G705 er beregnet på de som bruker internett på mobilen.
 
You Tube
Folk ser ikke ut til å miste interessen for videodelingstjenesten You Tube, noe Sony Ericsson tydeligvis har lagt merke til når de nå lanserer ”You Tube-kompatibilitet” på G705. Fra før finnes You Tube på Iphone og musikkspilleren Ipod som et eget program.
 
Det er foreløpig uvisst hvordan Sony Ericsson vil tilby You Tube til sine brukere – om det er en egen You Tube-funksjon, eller om det er støtte for tjenesten i nettleseren.
 
Tilpasset mobilsurfing
Nettleseren som medfølger på Sony Ericsson G705 skal ifølge en pressemelding ha full HTML-støtte – som en vanlig nettleser på PC-en – noe som vil gi deg en bedre surfeopplevelse. I tillegg tilpasses nettsiden automatisk slik at den vises i full størrelse på skjermen, som for øvrig er på 2,4-tommer. Du kan også snu på mobilen for å se siden i bredformat, og gjøre Google-søk direkte fra oppstartssiden til nettleseren.
 
I tillegg til turbo-3G, har G705 også Wi-Fi slik at du kan koble til trådløse soner eller trådløse hjemmenettverk.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)
 
Andre funksjoner
Den medfølgende GPS-en er kombinert med Google Maps, som blant annet inneholder ”points of interest” (barer, restauranter, landemerker etc.). Sony Ericsson G705 er også utstyrt med et 3,2-megapikselkamera med fotolys. Global markedssjef Catherine Cherry i Sony Ericsson antyder i en pressemelding at mobilen vil passe for de med en travel hverdag.
 
- G705 er ideell for de som trenger litt hjelp til å organisere sine travle liv. Denne mobilen har alt du trenger for å holde styr på dine daglige aktiviteter, og er perfekt for å holde kontakten med dine venner. Den hjelper deg med å være helt ”up-to-date”, takket være full HTML-nettleser, støtte for e-post, og RSS feeds – levert med turbo-3G-hastighet, sier Cherry i en pressemelding.
 
Silkegull og majestetisk svart
Sony Ericsson G705 er ventet i butikkene i løpet av fjerde kvartal i år, men det er foreløpig ikke oppgitt hvor mye den vil komme til å koste.
 
G705 kommer i fargene ”Majestic black” og ”Silky Gold”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen