Ny supermobil fra HTC?

Alternativ tekst mangler
Er dette HTC nye flaggskip?

Dersom ryktene stemmer, er HTC i ferd med å rulle ut en ny kan-alt-PDA-mobil. Den nye smarttelefonen, som skal være oppfølgeren til HTC Universal, også kjent som Qtek 9000 og iMate JasJar, har i følge rykter Brighthand.com gjengir fått kodenavnet Athena.

Det er ikke snakk om noen liten og søt smarttelefon. Athena er nærmest en krysning mellom en bærbar PC og en PDA. Den ser ut til å bli forholdsvis tjukk, men så mangler det heller ikke på funksjoner.

Skjermen skal være berøringsfølsom, måle 3,5 tommer og ha 320 x 240 piksler oppløsning. Athena skal også ha en fullt tastatur, men dette vil fungere ganske annerledes enn hva vi er vant til.

Det skal nemlig være mulig å ta av tastaturet og bruke det som en støtte for enheten. I tillegg skal det være mulig å bruke tastaturet separat fra Athena, trolig gjennom blåtann. Dette gjør det også mulig å legge fra seg tastaturet om du vil ha en hendigere PDA-telefon.

I følge kildene skal Athena i tillegg til blåtann være utstyrt med Wi-Fi. Den skal også støtte GSM-mobilnett, men det er usikkert om den også vil få støtte for EDGE, 3G eller begge delene. Noen rykter hevder også at telefonen har GPS innebygget.

Klikk for større bilder

Athena skal før øvrig kjøre Windows Mobile for Pocket PC. Men det er trolig at Athena vil bli utstyrt med neste utgave av Windows Mobile, kjent som "Crossbow". Og det er ventet at de første enhetene med "Crossbow" dukker opp over nyttår.

Hvorvidt ryktene om Athena stemmer eller ikke gjenstår å se.

(Kilde: Brighthand.com, Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen