Ny stue-Blu-ray fra Panasonic

Annonsør­innhold
Les hele saken »
BD55 med kontroll. Foto: Panasonic
BD55 med kontroll.
(Foto: Panasonic)

For tiden avholdes forbruker-elektronikk-messa IFA i Berlin, og produsentene spyr ut nye lanseringer i lyd- og bilde-kategoriene.

Panasonic er intet unntak og presenterer to nye Blu-ray-spillere, DMP-BD35 og DMP-BD55. Begge er utstyrt med den nye Uniphier-videoprosessoren, som skal gi mest mulig naturlig fargegjengivelse.

Den beste bildekvaliteten får man om spillerne kobles til en TV som er kompatibel med 4:4:4 "high precision", en signalteknologi som behandler hver piksel horisontalt for å komplimentere den vertikale retningen.

Begge spillerne har mulighet for 7.1-lyd, en funksjon som nylig ble implementert i Blu-ray-formatet. Det er mulig å bruke 7.1-kanals surroundlyd selv med en mottaker uten innebygd dekoder for HD Audio, så lenge det finnes tilkoblingsmuligheter for HDMI.

DMP-BD55 kan ved hjelp av 24 bits-konverteren også gi 7.1-kanals lyd analogt, så mottakere uten HDMI-tilkobling kan gjengi 7.1-kanals surroundlyd kun ved å være tilkoblet spilleren.

Begge spillerne tar SD-minnekort så man kan se på bilder eller film fra et HD-videokamera. I tillegg så har de støtte for BD-Live, som gir tilgang til bonusmateriale på Blu-ray-platene.

Begge spillerne kommer i midten av oktober. Veiledende pris for BD35 er 3499 kroner og for BD55 4299 kroner.

Se ellers vår prisguide for en oversikt over tilgjengelige Blu-ray-spillere for stuebruk.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen