Ny Star Wars-parodi

Fans av "Star Wars" og/eller "Family Guy" har sannsynligvis fått med seg spesialepisoden av Family Guy, "Blue Harvest", der den første Star Wars-filmen blir parodiert. Nå har Macfarlane bestemt seg for en ny omgang "Star Wars"-parodi, og denne gangen er det "The Empire Strikes Back" som står for tur, skriver Scifi.com. Han kan også fortelle at de noe spesielle naboene til familien Griffin kommer til å spille flere av bifigurene fra "Star Wars"-universet.

"Blue Harvest" var også dekktittelen på Star Wars-filmen "Return of the Jedi".

Gigantisk kylling som Boba Fett

– Lando spilles av Mort Goldman, som er den jødiske fyren som bor oppe i gata. Vi tenkte: sort fyr jødisk fyr, hvorfor ikke? I tillegg skal Boba Fett spilles av den gigantiske kyllingen, Peters nemesis, kunne Macfarlane fortelle i et intervju.

I den første filmen hadde Peter rollen som Han Solo, Chris spilte Luke Skywalker, mens moren i familien, Lois, spilte Prinsesse Leia. Den konspiratoriske babygutten Stewie hadde naturlig nok rollen som Darth Vader, noe som kan vise seg å føre til et ganske så pinlig øyeblikk i den kommende parodien:

– Ja, Stewie må nok fortelle at han er faren til Chris, kommenterte Macfarlane.

Flere parodier

Macfarlane kunne også fortelle reporterne at flere parodier er planlagt. I den ene skal Stewie og Brian reise tilbake i tiden til Polen under den andre verdenskrig. I en annen beamer Stewie hele Star Trek-besetningen inn på sitt soverom.

Når DVD-en av den fremdeles navnløse parodien blir lansert er ennå ikke klart.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen