Ny spillside under utvikling

Ny spillside under utvikling

Etter at det ble klart at Tek.no-nettverket og Gamer.no skilles fra hverandre, har vi hatt full fokus på å få på plass en ny spillside.

Vi har store planer for vår nye spillsatsning, som skal bygge på samme kvaliteter som forgjengeren ble kjent for – både når det gjelder redaksjonell kvalitet og tilhørende tjenester.

Blant annet har vi nå fått på plass en dedikert videojournalist i Tek.no-nettverket, slik at vi endelig får satt fullt fokus på videotester, både av spill, mobiltelefoner og bærbare-PC-er – for å nevne noe.

De samme gamle gode tjenestene som f.eks. videoseksjonen vil bli videreført. Det tilhørende forumet er det samme og du bruker fortsatt samme brukerkonto som ellers på Diskusjon.no.

Vi er veldig interesserte i å få tilbakemeldinger på hvordan vi bør utvikle den nye spillsiden videre. Bruk gjerne forumet til dette formålet.

Stor konkurranse

Inntil videre vil du finne spillsiden midlertidig på Tek.no/hvaskaljeghete. Om kort tid til vi invitere deg som leser til å komme opp med det beste navneforslaget for den nye spillsiden – og for de beste forslagene vanker det store premier.

I en overgangsperiode blir det naturlig nok mindre redaksjonell aktivitet enn tidligere på Tek.no-nettverkets spillside. Det jobbes imidlertid på spreng med å bygge opp en ny redaksjon – og vi har allerede en lang liste over potensielle skribenter. Dersom du er interessert i å bidra, ikke nøl med å ta kontakt!

Vi beklager samtidig ulempene som denne omleggingen medfører og vil gjøre vårt aller beste for å få overgangen så smertefri som mulig. Vi kommer tilbake med informasjon om den store navnekonkurransen om kort tid.

Takk for forståelsen, takk for at du leser Tek.no-nettverket og på forhånd takk for dine innspill og forslag!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen