Ny spillmus fra Razer får 1600 DPI


Razer Diamondback Lava

Razer fortsetter det knallharde fokuset på å lage den optimale spillmusen, og det siste fra selskapet ser ut til å slå filla av det aller meste - både i oppløsning, båndbredde og hurtighet.

Musen kommer i to forskjellige designer, "Chameleon" og "Lava black translucent", som begge får de samme fysiske dimensjonen med kjempestore "hovedknapper" med gummiaktig bekledning for å hindre at fingrene sklir, og spesielt følsomme rullehjul. I tillegg har musene et par ekstra knapper, som gir den syv programmerbare knapper i alt.Razer Diamondback Chameleon

Designen er derimot ikke det aller viktigste med Razers nye mus. Diamondback-serien sin oppløsning på 1600 DPI er dobbelt så mye som "hit"-musen Logitech MX 510, og musen tar 6400 bilder i sekundet - som tilsvarer en oppløsning på 5,8 megapiksler. Musen bruker også en 16-bits databredde, som også legger den i en klasse over konkurransen, som typisk har 12 eller 8.

Videre har musen en optisk sensor som aldri slår seg av og dermed reagerer den også umiddelbart på bevegelser selv om den har stått stille en stund.

Mer informasjon om musen finnes på Razers hjemmesider.

Musen ser ikke ut til å ha kommet til Norge enda, men når den gjør det kan du få varsel far prisguiden ved å klikke på pekeren under.

Prisen er satt til omtrent 600 kroner.

(Kilder: Extremetech, Razer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen