Ny spillmus fra Logitech

Den nye MX510-musen har nøyaktig samme form som dagens MX 900 Bluetooth og andre medlemmer i MX-familien, og skiller seg bare ut med den røde "marmor"-finishen, som for øvrig gir hver mus et unikt mønster. Det er først og fremst på innsiden at forskjellene ligger, med en oppgradert MX-motor.

Der vanlige MX-mus ifølge Extremetech har en sensor på 4,7 megapiksler, får MX510 en ekstra megapiksel å boltre seg på. En sensor på 5,8 megapiksler er direkte overførbart til mykere bevegelser og større presisjon i spill, på samme måte som at større sensorer i digitale kameraer kan føre til skarpere og mer detaljerte bilder.

MX510-musen overfører mer informasjon til PC-en i forhold til tradisjonelle mus, med sin 12-bit databredde. "Vanlige" mus overfører til sammenligning data i 8-bit. Musen kommer med en klassisk ledning, ettersom mange spillere anser den trådløse forbindelsen mellom mus og PC som en flaskehals, som plugges rett i en ledig USB-kontakt. Dessverre har vi ikke funnet noen informasjon om hvor lang denne ledningen faktisk er.

Som med de fleste andre MX-musene får MX510 frem- og tilbakeknapper, programveksler, rullehjul og -knapper - som totalt sett utgjør åtte programmerbare knapper.

Mer informasjon om MX510 finnes på Logitechs hjemmesider.

Logitech MX510 koster i følge prisguiden like over 400 kroner, men det finnes foreløpig ingen bekreftet informasjon om når den blir tilgjengelig.

(Kilde: Extremetech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen